КВАНТОВА ПСИХОЛОГИЯ

Телефон за връзка :  +359 879 225 020

Айнщайн е казал : “Има само два начина да живееш. Единият е да смяташ ,че чудеса няма. Друго е да виждаш чудо във всичко”.
Квантовата психология е наука ,която ще ни научи как да овладяваме силата на осъзнаването си, за да трансформираме целия си живот във всяко едно отношение – здраве, финанси, любов, работа, духовни цели, сексуален живот.
Осъзнавайки се ще подтискаме емоционалните проблеми като : ревност, тъга,безспокойство,страх,контрол върху финансиите и взаимоотношенията си.
На никой от нас не ни трябва да медитираме, да управляваме дишането си, да плащаме за такива курсове и уроци.
Дори не трябва да вярваме във метода на синхронизацията,защото той работи!
Този метод на квантовата синхронизация ни отваря сърцето и ума за хармонизиращата сила на чистото осъзнаване.
Ще Ви покажа как да се отдалечите от “задръстените си с мисли в един разнопосочен цвят” , в море “на чистото осъзнаване”, за да изпитате свободата от душевната си борба “със самия себе си” и емоционалната си “лудост” .
Най-важният момент в квантовата психология е ОСЪЗНАВАНЕТО. Което ся явява главен двигател на всичко – за което знаем,за което мислим и за което чувстваме.
Веднъж осъзнали този процес ,живота ни потича леко и ни показва пътя на сливането на всички възможности и достигане до огромни резултати.
Квантовата синхронизация ще ни научи да живеем живота си в постоянно възхищение, да бъдем осъзнати,когато се вълнуваме, когато сме вдъхновени.
Не напразно Бхагавад Гита казва : Мъничко чисто осъзнаване и това освобождава душата от огромен страх и грях.
Ибрахим Маслоу би ни казал следното : “Всички ние имаме психологическата потребност да контролираме и ще е прав.Потребността за КОНТРОЛ идва от чувството ,че КОНТРОЛ е изключително нужен. Това чувство може да е съзнателно или не”.
Тук ще коментираме и за ЕГОТО НА ВСЕКИ ОТ НАС. То може да е спокойно,уравновесено,завършено.Човекът става ЕГО , обича да е заобиколен от неща и хора,които задължително трябва да го запълнят. Но това е ВРЕМЕННО. Егото търси непрекуснато нови и различни преживявания. Стреми се да запълни празнините,които никога не се запълват. А нещо в нас ни напомня непрекъснато : “Това ти липсва.” Появява се усещането за празнота и започваме да търсим начини да подтиснем вътрешния си глас. И пред нас се явява огромно море от празнота,самота и много загуби… А празнотата,скуката,нервността и безпокойството…. Толкова много неща има за обсъждане ,за да продължим напред .. Почакайте , времето е пред нас да се научим на квантовия смисъл на трансформация и самоосъзнаване.