Нумерология

Нумерологията е древната наука за силата на числата и влиянието, което те упражняват върху живота ни. Точно както всяка нота на музикалното петолиние има различна вибрация или честота, така е и с числата.

Може да използвате нумерологията, за да си направите доста сложен личен профил – също като астрологически хороскоп, но за целта, която сме си поставили, няма нужда да навлизаме в такива подробности. Но като използваме датата си на раждане, буквите в името си и номера/името на улицата, където е разположен дома ви, можете да откриете личните си числа и какво разкриват те относно целите, които сте способни да постигнете в живота си.

Чудесното по отношение на нумерологията е самата й простота. Има само девет основни числа, а значенията им са дадени по-долу. Въпреки това все пак трябва да преведете какво означават числата в определен контекст. Да развивате собствените си интуитивни сили и способности за интерпретация е важна част от шестото ви чувство. Личната ви година може да е числото 2, което обикновено говори за партньорство, съдействие и сътрудничество. Така че ако искате да постигнете повече от предстоящата година, може да се наложи да ограничите желанието си да се хвърлите изведнъж в дълбокото, а да трябва първо да изпробвате водата. Което предполага, че въпреки наличието на оригинални идеи у вас, може да имате по-добра възможност да ги реализирате при хармонично сътрудничество с други хора.

Щом се почувствате уверени в използването на числата, може да ви хареса да експериментирате, като обедините номерологията с астрология и картите Таро. Това може да ви помогне да добиете широка и по-проникновена представа за даден човек или ситуация.